Enigma Bewindvoering

Over ons

Over ons

Enigma Bewindvoering staat voor transparante hulpverlening met als doel meer stabiliteit en structuur te bieden aan cliënten. Enigma Bewindvoering is opgericht door Imad el Jakgnouni. Imad heeft meerdere jaren werkervaring in de financiële dienstverlening en heeft daarmee de ervaring opgebouwd om cliënten professioneel bij te staan. Er zijn veel professionele bewindvoerders in Nederland, maar Enigma Bewindvoering wil het net even anders doen.

Missie:

Enigma Bewindvoering is er voor ieder persoon die hulp nodig heeft in het beheren van de financiën en streeft naar stabiliteit. De situatie van elke cliënt verschilt en juist daarom is maatwerk enorm belangrijk. De basis ligt altijd bij het aanmeldgesprek om daarin de complete situatie van de cliënt in kaart te brengen. Enigma Bewindvoering vindt het hebben van een vertrouwensband erg belangrijk, omdat de complete financiële administratie in handen komt van de bewindvoerder. Vervolgens is het zaak om door kwalitatieve dienstverlening de zorgen te ontnemen en te sturen naar stabiliteit en structuur in het leven.

Visie:

Enigma Bewindvoering stuurt op zelfredzaamheid van cliënten. De bewindvoerder zorgt voor stabiliteit maar neemt de cliënt mee in alle ontwikkelingen om op die manier het belang in te zien van bepaalde zaken. Al het post en de contacten met andere instanties worden door de bewindvoerder overgenomen, maar cliënten moeten wel een les kunnen halen uit hun bewindtraject.